Oli kyse kosteusmittauksesta, lämpökuvauksesta, tiiveysmittauksesta tai laajamittaisesta kuntotutkimuksesta, saat kauttamme aina ammattitaitoista, tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Asunnon kuntotarkastus

Kuntotarkastusta edellytetään yhä useammin yhtenä asunto- ja kiinteistökaupan ehtona. Kuntotarkastuksen tulee olla huolellisesti ja ammattimaisesti tehty, jolloin se antaa paljon lisäarvoa asuntokaupalle.

Lue lisää

Kuntotutkimus

Kosteus- ja mikrobivaurioituneet, puhekielessä homehtuneet rakenteiden osat ja rakenteet ovat lähes poikkeuksetta erittäin merkittäviä riskitekijöitä terveytemme kannalta. Mikrobivaurioitunut rakenne voi pahimmillaan pilata täysin rakennuksen sisäilman, joka voi aiheuttaa vakavia, pitkäaikaisia oireita. Lisäksi pitkään jatkunut kosteus- ja mikrobivaurio heikentää rakenteiden lujuutta!

Lue lisää

Ilmavuototutkimus

Pinta-alan tarkistusmittaus kannattaa! Tarkistusmittauksen tarkoituksena on selvittää todellinen huoneistoala. Yhtenä kauppahinnan määräytymisen perusteena voi olla huoneistoala, joka on sekä myyjälle, että ostajalle rahanarvoista tietoa. Samoin asunnon vuokrahinta voi määräytyä usein pinta-alaperusteisesti.

Lue lisää

Mikrobi- ja hometutkimus

Puhekielessä puhutaan usein homeiden mittaamisesta, ja hometarkastuksesta jotka ovat yleisnimityksiä mikrobitutkimuksille. Home- eli mikrobivaurioiden tutkiminen edellyttää aina kokonaisvaltaista kuntotutkimusta sekä homenäytteiden (mikrobinäytteiden) analysointia laboratoriossa.

Lue lisää

Asunnon kosteusmittaus

Kosteuden mittaaminen vaatii mittaajalta ammattitaitoa ja tarkkuutta. Asianmukainen ja tarpeen mukainen kosteuden mittaaminen edellyttää mittaajalta sekä rakennusfysiikan, että lämmön- ja aineensiirtoilmiöiden hyvää osaamista ja ymmärrystä. Kosteutta voidaan mitata monin eri tavoin, esimerkiksi pintakosteudenosoittimella, rakennekosteusmittarilla tai piikkimittarilla.

Lue lisää

Tiiveysmittaus

Ilmavuototutkimuksella selvitetään rakenteellisten epäpuhtaus- ja ilmavuotolähteiden sijainti rakenteessa. Tällä on suuresti merkitystä erityisesti rakenteellisia kuntotutkimuksia tehtäessä sekä rakenteiden yleistä ilmanpitävyyttä arvioitaessa

Lue lisää

Lämpökuvaus

Rakennusvirheet ja rakenneosien puutteet, esim. vajanaiset eristeet tai joskus jopa niiden kokonaan puuttuminen, aiheuttavat paikallisesti pintalämpötilojen laskua. Lisäksi runsaasti kastuneet, virheellisesti toteutetut rakenteet, aiheuttavat myös pintalämpötilojen muutoksia.

Lue lisää

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset

Asbesti on yhteisnimitys useille eri kuitumineraaleille, joiden molekyylirakenteet ovat kuitenkin varsin lähellä toinen toisiaan. Asbestia on käytetty mm. paloeristeenä sekä yleisesti sidosaineena eri rakennusmateriaaleissa ja sitä on käytetty jo useita tuhansia vuosia sitten.

Lue lisää
Ota yhteyttä

Suhtaudumme kaikkiin toimeksiantoihimme yksittäistapauksina. Kaikista toimeksiantojemme yksityiskohdista voimme sopia asiakkaidemme kanssa tapauskohtaisesti erikseen. Toimitamme hinnaston erikseen pyydettäessä.

 

Vastaamme meille esitettyihin kysymyksiin sekä sähköpostitse että puhelimitse. Olemme tavoitettavissa normaalisti arkipäivisin sekä tarvittaessa viikonloppuisinkin.

 

Mikäli asiasi koskee esimerkiksi asiakirjojen tai piirustusten toimittamista toimistollemme, pyydämme olemaan meihin etukäteen yhteydessä molemmille sopivasta ajakohdasta. Toimistomme postilaatikkoon voi kuitenkin jättää materiaalia arkipäivisin klo 8-17.

 

Toimialueenamme on koko Suomi.